A MEDICAL SPA

med_spa-01a

DET VI LAVER

Hos Bare Aesthetics tilbyder vi behandlinger med høj kvalitets fillers indeholdende hyaluronsyre, et naturligt komponent af huden, som anvendes til udfyldning af rynker og linjer, til blidt at forbedre læbefylden, til definering af kindben eller til forbedring af andre områder af æstetisk betydning for dig.

Der arbejdes også skånsomt og selektivt med spændte ansigtsmuskler, som giver rynker. Produktet vi benytter  gør musklerne mere afspændte, så man fjerner linjer, men samtidig bevarer din naturlig mimik.

Vi skaber individuelle smagfulde løsninger til dig for at opnå et balanceret æstetisk resultat.

SIKKERHED FØRST

med_spa-02

VORES ARBEJDSMÅDE

Bare Aesthetics er registreret hos Sundhedsstyrelsen. Dette er din sikkerhed for at vi lever op til alle standarder. Alle behandlinger udføres af en læge.

Bare Aesthetics tilbyder gratis konsultation, hvor du får information og vejledning, så du kan træffe det rigtig valg for dig og dermed opnå de bedste resultater.

Bare Aesthetics efterlever Sundhedsstyrelsens krav om 48 timers betænkningstid, som giver dig muligheden for at overveje dine valg inden behandlingen.

Vi følger forskningen og den teknologiske udvikling inden for æstetisk medicin nøje og holder os til afprøvede høj kvalitets produkter og sikre teknikker.

Mød teamet bag her.

BARE AESTHETICS' DNA

med_spa-03

SKØNHED INDVENDIGT OG UDVENDIGT

Skønhed stikker dybere end bare det ydre, og den bedste æstetiske teknologi kan ikke stå alene i at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Vi tager æstetisk behandlinger et trin videre og hjælper dig med at opnå den indre vitalitet og skønhed, som skinner igennem indefra og ud ved at støtte op om en sund livsstil.

Læs Sundhedsstyrelsens godkendelse