FÅ SMUKKE OG NATURLIGE LÆBER MED EN LÆBEFORSTØRRELSE

Overvejer du en læbebehandling? Så se her.

HVORFOR BEHANDLES LÆBERNE?

Læberne er ansigtets mest sensuelle punkt, og blot en smule volumen i læberne kan gøre ansigtet mere sensuelt. Nogen mennesker har naturligt tynde læber og andre er generet af asymmetriske læber eller læber som er ude af proportion med resten af ansigtet. Man kan prøve at rette læberne til med lip liners, læbestift eller andre make-up tricks, men det holder måske kun lige nogle timer. Hvis du ønsker længerevarende, fyldigere og symmetriske læber kan en behandling med fillers give dig de læber du altid har ønsket dig.

HVAD ER EN FILLER?

Dermal fillers er en kosmetisk medicinsk injektionsbehandling bestående af hyaluronsyre. Hyaluronsyre er en naturlig bestanddel af hudens bindevæv. Hyalorunsyre, i steril gel form, injiceres enten i læber for at skabe mere volumen eller i huden for at udglatte rynker associeret med aldring. Hyaluronsyre benyttes også til behandlingen af  kindben, næse, hage eller til markering af kæberne. Filler-behandling foretrækkes af mange da resultatet ses tydeligt og med det samme, med minimal risiko for komplikationer og en til en overkommelig pris. Book din gratis konsultation her.

HVAD KAN EN FILLER BEHANDLING GØRE FOR DIG?

Vi kan fremhæve det smukke ved dine læber og gøre dem fyldigere. Det kræver en dygtig og erfaren behandler – en læge – med indgående kendskab til ansigtets anatomi, og et skarpt øje for ansigtets æstetik.
Til en konsultation vil din behandler vejlede dig i, hvad der vil give det bedste resultat for dig. Læberne mister volumen med årene. Derfor anvendes filler både til at forandre og forstørre ungdommelige læber og til ganske enkelt at bevare det ungdommelige udseende.

FØR

EFTER

HVOR LÆNGE HOLDER FILLERS I LÆBERNE?

Til læbeforstørrelse anvendes udelukkende ikke-permanente fillers, hvor effekten aftager over tid. Der findes forskellige mærker af fillers på markedet. Vi anvender kun højkvalitets fillers. Resultatet holder i 6-9 måneder, men aftager løbende. Holdbarheden varierer alt efter produktet og efter hvordan netop din krop metaboliserer filleren. Afhængig af produktvalg kan behandlingen holde i op til 18 måneder (lang holdbarhed). De fleste kunder vælger en behandling med lang holdbarhed (pris kr. 4.000,- ) efter at have prøvet en flot og diskret læbeforstørrelse der som regel holder i 6-12 måneder (pris kr. 3.200,-). Book en gratis konsultation her.

HVAD ER FILLERS – OG HVORDAN VIRKER DET?

De fillers vi bruger er et sortiment af ansigtsfillers bestående af Hyaluronsyre  produceret uden brug af dyr.  Hyaluronsyre findes naturligt i vores hud.
Vores filler genopretter diskret læber og ansigtskonturers form og grænser, og er særligt anvendeligt til læbeforstørrelse.
Filleren indeholder også lidokain, et bedøvelsesmiddel, der gør behandlingen mere behagelig.
Filleren injiceres ved hjælp af en ultra tynd nål, og udglatter linjer og rynker samt tilfører en diskret volumen.
Filleren forskønner dit ansigt på tre primære områder: Revitaliserer, reducerer eller udglatter linjer, rynker og folder og giver ansigtet et friskere og mere strålende udseende.
Filleren genopretter den mistede volumen i kinder og hage, så der opnås en let løftende effekt.

Book en gratis konsultation her:

Dit navn (påkrævet)

Din e-mail (påkrævet)

Emne

Din besked

MØD VORES LÆGER

Læge Esther Belmaati

Speciallæge Usman Khan

FIND OS HER