Hvorfor Filler?

Ansigt-fra-side-beskaaret

GENSKABER FUGT OG FYLDE

Med tiden mister ansigtet sin fylde og det begrænser sig ikke kun til, at huden bliver tyndere. Ansigtets fedtpuder formindskes og selve ansigtets knogler skrumper en smule med alderen. Samlet set kan alle disse forandringer give et træt og sørgmodigt ansigtsudtryk. Mange føler, at deres udseende ikke helt afspejler den person de er indeni.

Filler er med til at genskabe fugt og fylde i ansigtet samt udglatte rynker og folder. Ligeledes kan filler være med til at genskabe volumen i læber, under øjnene, kinder, kindben, hage og kæber, så der opnås et naturligt, friskere og yngre udseende og en større tilfredshed med sit udseende.

Kombination med andre behandlinger
Ved at kombinere forskellige filler-injektionsbehandlinger kan der opnås et såkaldt “liquid facelift”, hvor rynkerne udglattes og huden opstrammes. Ligeledes kan filler kombineres med andre behandlinger som Botox for at opnå en finere og mere ensartet hudtone.

Hvad er Filler?

4

VELDOKUMENTERET METODE

Hos Bare Aesthetics benytter vi os af flere forskellige filler-produkter, da hvert produkter er bedst til hver sin behandling. Behandlingerne fokuserer på helhedsindtrykket og sætter altid din sundhed i centrum. Mange oplever, at behandlingerne ikke ændrer deres udseende, men blot bløder deres ansigtsudtryk op, hos andre skabes balance i ansigtet.
Bare Aesthetics anvender mærket Juvederm, som ofte er benyttet til af forynge eller forskønne det nedre ansigt:

Tynde læber
Kindben
Tear trough (hulheden under øjne)
Rynker
Nasolabial furen (linier fra næse til mund)
Nedadvente mundvige (marionette linier)
Hagen
Kæbelinjen
Liquid Facelift (se 10 år yngre ud)

Hvad er Juvederm?
Juvederm er ét af de største filler brands på verdensplan. Juvederm består af en glat gel med en yderst veldokumenteret effekt, når det kommer til behandling af rynker, folder og forbedring af ansigtets konturer. Resultatet er er en øjeblikkelig foryngelse af ansigtet.

Juvederm er filler bestående af hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et sukkerstof, der findes naturligt i huden som et matrix, der giver huden sin fylde og støtte og som bliver nedbrudt med tiden. Juvederm findes i flere typer fillers: Voluma, Volbella, Volift, og Ultra 3, ultra 2 og nyeste på markedet Vollure. Hver filler type har sin helt unikke formel, der egner sig bedst til bestemte områder i ansigtet fx er Juvederm Voluma god til kindben og Juvederm Volift er god til læberne. Juvederm er tilsat med lidokain, der øger komforten under injektionsbehandlingerne.

Selve behandlingen

Injektion1

RESULTATET SES MED DET SAMME

Under konsultationen vil Læge Esther Belmaati gennemgå dine ønskede behandlingsområder og finde frem til den rigtig filler til at opnå dine mål. Der vil også blive spurgt ind til dit generelle helbred og evt. medicin-indtag. Din konsultation skal planlægges 48 timer før selve behandlingen.

Du kan forud for behandlingen få smurt en bedøvende creme på behandlingsområdet, som skal sidde i 15-20 minutter. De fleste er overrasket over, hvor lidt de mærker til behandlingen. Der kan efterfølgende forekomme massage af behandlingsområdet. Proceduren er hurtig og du vil se resultater med det samme. Der vil blive taget billeder før og efter behandlingen. Billederne vises ALDRIG til andre uden din tilladelse.

Hvor længe holder Juvederm?
Juvederm Volift, Volbella, Volite, Voluma og Vollure er en del af Juvederms Vtcross-teknologi collection fra Allergan. Denne teknologi gør Juvederms gel ekstraordinær glat, ensartet og blød. Produktet er især anerkendt for deres langtidsholdbare resultat fra 12-18 måneder. Visse produkter er videnskabeligt bevist at holde op mod 2 år, hvorfor Juvederm er førende på markedet.

Holdbarheden afhænger meget af forskellige faktorer for eksempel, hvilket område, der er behandlet, hvor meget bevægelse, der er i det injicerede område, hudens blodcirkulation, kroppens nedbrydelse evne. Som oftest holder resultat 8-12 måneder i læberne. I kindbenene og under øjnene helt op til 18 måneder. Opfølgningsbehandlinger forlænger holdbarheden.

Godt at vide

Ansigt-front-1-beskaaret

FORSÆT HVERDAGEN MED DET SAMME

Kan jeg gå på arbejde efter en behandling?
Et af de fantastisk aspekter ved en filler-behandlinger er, at resultaterne ses med det samme som for eksempel formindskede linier og et frisk og mere udhvilet udtryk. Umiddelbart efter behandlingen vil huden reagere på injektionen med let til moderat rødme, hævelse, og ømhed. Denne reaktion forsvinder typisk i løbet af et få timer. Der er ingen “downtime” og du vil kunne fortsætte med din daglige rutine eller tage på arbejde. Læberne kan hæve forholdsvis meget og derfor har de fleste ikke lyst til at gå på arbejde umiddelbart efter læbe-forskønnende behandling.

Hvad skal jeg undgå i de første 24 timer efter behandlingen?
Berøre det behandlet område
Anvende creme eller make-up
Udføre hård fysisk træning
Indtage alkohol
Indtage ibuprofen

Er der bivirkninger?
De mest mest almindelige bivirkninger er rødme, ømhed og hævelse ved indstiksstedet. Der kan også kom blå mærker. Bivirkningerne vil oftest være væk efter et par dage.

SE RYNKEGUIDE HER

SE FLERE AF VORES BEHANDLINGER HER 

BOOK DIN KONSULTATION OG BEHANDLING HER

Læs Sundhedsstyrelsens godkendelse