Hvorfor Botox?

Ansigt-sort-hvid_low_ny_beskaaret

ET NATURLIGT OG FRISKT UDSEENDE

Aldring og livsforandringer efterlader rynker og linjer i ansigtet, men det svarer ikke altid til den person, som man føler sig indeni. For nogle kan rynker og linjer være charmerende og give karakter. For andre generer de – især dem der får os til at se trætte og sure ud.

En Botox-behandling hos Bare Aesthetics er en effektiv løsning, hvis man ønsker at opnå et yngre, mildere og friskere udseende. For Bare Aesthetics er det vigtigt, at man beholder sin personlige ansigtsmimik, så man kan smile og grine som før behandlingen.

Hvad er Botox?

Læber smil 1

GENNEMTESTET METODE

Botox er udvundet af bakterier, Clostridium botulinum og blev først anvendt i 1977 til behandling af strabismus (skelen). Botox har i mange år siden hen været anvendt til sygdomsbehandling af spastiske muskler, svedbehandling i armhuler og håndflader og endvidere anvendt i over 15 år til kosmetisk brug. Botox er det mest anvendte middel i verden til at få et yngre og friskere udseende.

Præparatet Botox Vistabel er et gennemtestet muskelafslappende middel, som anvendes til at behandle uønskede rynker i ansigtet, som fx linier i panden, smilerynker, rynker mellem øjenbrynene og rynker på hagen. Botox Vistabel kan også løfte øjenbrynet, mundvigene og halsen samt reducere tandkødssmil og gøre kæben smallere.

Hvordan virker Botox?
Botox virker ved at “sætte” sig på musklens receptorer og dermed hæmme nerve-impulsens signal i at nå frem til musklen. Muskelbevægelsen ophører derved og man opnår en udglattende effekt samt et løftet og friskere udseende.

Selve behandlingen

Botox 1

INDIVIDUELLE HENSYN

Hvordan foregår en behandling med Botox?
Inden første behandling skal man til en konsultation hos Bare Aesthetics’ Botox specialist. Her gennemgås dine ønsker til rynke-behandlingen og det vurderes, hvordan det bedst mulige resultat kan skabes. Efter endt konsultation er der mulighed for at få behandling med Botox 48 timer efter. Inden behandlingen analyseres dine rynker yderligere og du finder sammen med vores behandler ud af hvilke områder, som du ønsker behandlet.

Der injiceres med små dråber Botox i de muskler, hvor der ønskes effekt. Der er ikke behov for bedøvelse idet smerten er minimal og hurtigt overstået. Der ses kun let og kortvarig rødme efter behandlingen. Man kan med det samme genoptage sine daglige gøremål uden nogen former for gene.

Botox kan kombineres med andre behandlinger som fx laser og filler. Det er ofte en god ide at kombinere behandlinger, da resultaterne bliver rigtig gode. En behandling tager ca. 30 min. afhængig af dine ønsker.

Vi ved, at ikke alle er lige glade for nåle. Nævn det gerne ved tidsbestilling, hvis du ønsker mere tid sat af for at blive klar.

Godt at vide

forside-03d

ENKELT OG SMERTEFRIT

Hvad skal man gøre efter Botox-behandlingen?
I 24 timer efter Botox-behandling er det vigtigt ikke at:

  • massere og trykke på det behandlede område
  • Indtage alkoholindtag
  • gå i varmt bad/sauna
  • dyrke hård fysisk motion


Hvor længe holder Botox?

Botox holder normalt i 3-6 måneder. Hos de fleste er effekten rigtig god i 3 måneder og man vil herefter opleve, at man igen kan begynde at bruge musklen. Efter 3-6 måneder er der hos de fleste behov for en ny behandling med Botox. Holdbarheden vil ofte øges med gentagne behandlinger. Det kan i starten føles lidt anderledes, da man ikke kan bruge den muskel, som man normalt har spændt, men det vænner man sig hurtigt til.
Efter 14 dage tilbyder Bare Aesthetics en gratis touch-up-behandling.

Hvornår kan man se resultatet?
Du kan forvente at se friskere og yngre ud inden for 5-10 dage. Behandlingen vil åbne dine øjne op og gør huden mere fin at se på. Dit ansigt vil se glattere, sundere og friskere ud.

Er der nogle bivirkninger?
Bivirkningerne ved Botox-behandlinger er få og kan fx være rødme ved indstiksstedet.

Hvem kan ikke få Botox?
Behandlingen gives ikke til gravide eller ammende eller til dig, der har allergi overfor indholdsstoffer i opløsningen (botulinumtoksin, humant albumin, laktose eller natriumsuccinate) eller ved visse neuromuskulære og hjertesygdomme.
Er du i tvivl om du kan tåle Botox, så nævn det for lægen under konsultationen.

SE RYNKEGUIDE HER

SE FLERE AF VORES BEHANDLINGER HER 

BOOK DIN KONSULTATION OG BEHANDLING HER

Læs Sundhedsstyrelsens godkendelse